COS DE BAHA Код товару: 9073

Cos De BAHA Retinol 2.5% Serum

Омолоджуюча сироватка для обличчя з ретинолом 2.5%, 30 мл/60 мл.

5 4
Ціна: 550 грн

Увага: Остання одиниця!

Безкоштовна доставка від 599 грн*
Замовлення від 599 грн відправляємо на відділенння Нової Пошти чи до поштомату за рахунок магазину. Оплата і доставка
Оплата при отриманні без комісії та передплати
Замовляючи доставку "наложкою" (оплата при отриманні) ви сплачуєте лише вартість замовлення (та доставку якщо сума замовлення менше 599 грн). Ніяких додаткових комісій за переказ коштів чи передплат. Оплата і доставка
Подарункові пробники
До кожного замовлення, незалежно від суми, ми додаємо один подарунковий пробник і додатковий пробник на замовлення від 1000 грн
Гарантія якості
Оригінальності та свіжість продуктів підтверджено відповідними сертифікатами

Характеристики

Термін придатності
Об'єм - 30 мл: до 2025-08-17
Об'єм - 60 мл: до 2025-08-24
Вік
Є вікові обмеження
Я ХОЧУ!
Омолодити
Активний інгредієнт
Ретинол

Інформація

Cos De BAHA Retinol 2.5% Facial Serum with Vitamin E Омолаживающая сыворотка с ретинолом и витамином Е фото 1 / Sweetness

Cos De BAHA Retinol 2.5% Facial Serum with Vitamin E Омолаживающая сыворотка с ретинолом и витамином Е фото 2 / Sweetness

Cos De BAHA Retinol 2.5% Facial Serum with Vitamin E Омолаживающая сыворотка с ретинолом и витамином Е фото 3 / Sweetness

Cos De BAHA Retinol 2.5% Facial Serum with Vitamin E Омолаживающая сыворотка с ретинолом и витамином Е фото 4 / Sweetness

Cos De BAHA Retinol 2.5% Facial Serum with Vitamin E Омолаживающая сыворотка с ретинолом и витамином Е фото 5 / Sweetness

Cos de Baha – молодий та амбітний бренд, який зміг виділитися на корейському ринку своєю функціональною косметикою з високою концентрацією активних інгредієнтів. Завдяки цьому засоби радують надзвичайною ефективністю. Бренд не використовує шкідливі речовини – парабени, сульфати, спирт, барвники та ароматизатори. Також вся косметика не тестується на тваринах.

Cos De BAHA Retinol 2.5% Serum омолоджуюча сироватка, з ретинолом і вітаміном Е

Омолоджуюча сироватка з 2,5% ретинолом та вітаміном Е – багатофункціональний анти-ейдж засіб з антиоксидантною активністю, який ефективно бореться з ознаками старіння: розгладжує зморшки, прискорює регенерацію, вирівнює тон та покращує колір обличчя.

Завдяки дуже високій концентрації ретинолу серум помітно покращує стан шкіри: підвищує її щільність, вирівнює мікрорельєф, освітлює пігментацію, додає здорового сяйва.

Cos De BAHA Retinol 2.5% Serum – природні компоненти, доведена ефективність

Ця потужна сироватка містить чистий ретинол, який вважається золотим стандартом боротьби зі старінням.

За більше 40 років вивчення цього інгредієнта безліч клінічних досліджень довели, що ретинол має справді разючі переваги для шкіри, що позитивно впливає на внутрішньоклітинний метаболізм, завдяки чому досягається помітний ефект омолодження.

Еффект сироватки:

  • розгладжує та зменшує дрібні зморшки
  • покращує структуру та щільність епідермісу
  • зменшує ознаки фотостаріння шкіри
  • позбавляє від сонячної та гормональної гіперпігментації, а також шрамів від вугрового висипу
  • знижує видимість кровоносних судин та темних кіл під очима
  • підвищує пружність та еластичність шкіри
  • звужує пори шкіри та допомагає регулювати вироблення шкірного сала
  • Що всередині?

Замість води за основу виробник використовує екстракт із листя алое. Він заспокоює шкіру, попереджаючи можливі подразнення.


Активні компоненти:

Ретинол 2,5%. Впливає на фібробласти, посилюючи продуктивність колагену та еластину. Сприяє оновленню дерми, покращує її структуру, зменшуючи нерівності та глибину зморшок. Бореться з пігментацією, також є антиоксидантом та захищає клітини шкіри від окислення. Численні дослідження підтверджують його ефективність у поліпшенні стану фотоушкодженої шкіри: ретинол стимулює вироблення нового колагену, ущільнює шкіру, підвищує її опір сонцю. Результати випробувань 1% ретинолу на групі людей старше 80 років вражаючі – навіть у цьому віці компонент показав свою ефективність, впливаючи на зростання фібробластів та синтез колагену.

Вітамін Е (токоферол). Тонізує, усуває лущення та нормалізує жировий баланс. Антиоксидант.

Гіалуронова кислота. Пом'якшує дію ретинолу. Насичує шкіру вологою, запобігає трансдермальній втраті вологи і попереджає появу лущення.

Ніацинамід. Покращує мікроциркуляцію, заспокоює, звужує пори та освітлює пігментацію. Стимулює синтез колагену та підвищує захисні функції дерми.

Пантенол. Загоює ранки, знімає роздратування та почервоніння, відновлює цілісність шкіри.

Масло ши. Прискорює відновлення шкіри, пом'якшує та живить її.

Особливості використання:

Якщо ви новачок у використанні ретиноїдів по догляду за обличчям, то спочатку шкіра може лущитися і червоніти - у таких випадках знижуйте частоту використання та приберіть із догляду кислоти. Починайте ретинол з одного разу на тиждень, у разі нормальної реакції шкіри можна збільшити частоту використання до 2-3 разів на тиждень.

Якщо шкіра схильна до акне, кількість висипів у перші тижні використання будь-яких засобів із ретинолом може зрости – це нормально.

Ретинол підвищує чутливість до ультрафіолету, тому обов'язково використовуйте санскрин не нижче за SPF 30+ цілий рік, влітку не менше за SPF 50+.

Засіб не рекомендується для чутливої, тонкої, куперозної шкіри. Засіб не рекомендується застосовувати одночасно з іншими формами ретиноїдів, АНА/ВНА-кислотами, аскорбіновою кислотою.

Приблизний протокол входу в рутину з ретинолом для новачків:

1 тиждень – використовуйте свій звичний (не новий!) засіб з АНА-кислотами у звичному режимі, щоб відпілінгувати шкіру перед ретиноїдом.

2 тиждень - використовуйте сироватку з ретинолом 1 раз у вечірньому догляді (при чутливій шкірі розвести навпіл з базовою сироваткою на гіалуронці), закрийте кремом, що відновлює або зволожує, БЕЗ активів. Кислоти не використовуйте! Щоранку сонцезахисний крем обов'язковий.

3 тиждень - при нормальній реакції використовуйте сироватку Cos De BAHA Retinol 2.5% Serum двічі з проміжком 2-3 дні (при чутливій шкірі розвести навпіл з базовою сироваткою на гіалуронці), закрийте кремом, що відновлює або зволожує, без активів. Кислоти не використовуйте! Щоранку сонцезахисний крем обов'язковий. Якщо є необхідність позбавитися активного лущення шкіри, використовуйте пілінг-скатки або ензимні пілінги.

4 тиждень - при нормальній реакції переходьте на використання ретинолу від Cos De BAHA через день, закриваючи відновлюючим або зволожуючим кремом без активів. Щоранку сонцезахисний крем обов'язковий.

Відповідно до досліджень ретинол впливає на шкіру протягом 72 годин після нанесення, тому в подальшій рутині ви можете продовжити наносити його через день, щоб звести до мінімуму подразнення шкіри, або при хорошій переносимості перейти на щоденне використання.

Ретинол можна застосовувати курсом на 6-8 місяців, потім переходити на підтримуючий режим 1-2 рази на тиждень. Після 35 років можна застосовувати постійно.

При вході на рутину з ретинолом не рекомендується використовувати інші активи (АНА/ВНА-кислоти, аскорбінову кислоту, ніацинамід). Через місяць-два після адаптації можна поступово додавати необхідні засоби.

Застосування:

Увечері нанесіть кілька крапель на очищене та тонізоване обличчя (шкіра має бути сухою). Масажними рухами розподіліть по обличчю. Дайте вбратися і «закрийте» емульсією, кремом або нічною маскою.

Не використовувати під час вагітності або її планування, а також під час грудного вигодовування.

Після відкриття зберігати сироватку у темному прохолодному місці.

Об'єм: 30 мл/60 мл.

Вік: 30+

Склад на фото у галереї

Відгуки до товару:

Емілія Попович. 18:52:51, 05-02-2024
Оцінка:
Гарна сироватка, використовую тільки вззимку і на ніч , не липка всмоктується досить довго

Вероніка Юзепчук. 16:18:41, 08-11-2022
Оцінка:
Сироватки вистачило на кілька місяців. дуже приємна в нанесенні і має легку текстуру. не зтягує шкіру обличчя (в мене комбі/жирна). залишає приємний блиск. результат побачила через декілька днів після початку користування (наношу 2 рази на день, користуюся ще спф). червоних висипів не стало вже на другий тиждень. обов‘язково братиму ще!

Виктория Кривонос. 10:25:34, 10-09-2022
Оцінка:
Сыворотка понравилась. По началу и правда появились новые прыщи, но через время они прошли и кожа стала лучше, стала более напитанной.

Маша Буркал. 13:18:03, 10-11-2021
Оцінка:
После месяца использования есть что сказать. Это мое первое серьезное антивозрастное средство, использовала по инструкции. Первые два раза нанесла раз в неделю, потом ежедневно вечером. Каких-то реакций не заметила, но у меня кожа не склонная к капризам. По ощущеию сыворотка комфортная, впитывается быстро, не липнет. Через час после нее наношу успокаивающий крем Дермаплан (похолодало и кожа просит, раньше ничего не наносила). Теперь про эффект: за месяц я заметила значительное уплотнение кожи( легкая дряблость в области губ и нижней челюсти пропала), поры сократились и выглядят аккуратно, общий тон стал ровнее, хотя на отдельные пятна влияния не заметно, наверное, надо больше времени. Вообще лицо стало выглядеть заметно лучше, это даже подружки заметили, думают, что я сделала биоревитализацию у косметолога)) Я этой сывороткой очень довольна и рекомендую, если у вас кожа не чувствительная.

Останні відгуки:

Катерина Ніконова.
16:02:57, 25-03-2024
Оцінка
Коментар: Дуже класний спф! Купувала минулого року і ось знов за ним...

Марина Зайнуліна.
00:36:59, 25-03-2024
Оцінка
Коментар: Маю комбінований тип шкіри і крем залишає жирний блиск, але думаю,...

Марина Зайнуліна.
00:29:33, 25-03-2024
Оцінка
Коментар: Зніменшує запалення, шкіра швидше відновлюється, не залишає жирного...

Марина Зайнуліна.
19:15:14, 24-03-2024
Оцінка
Коментар: Замовляю вже не перший раз, подобається, зменшує запалення і шкіра...

Оксана Волощук.
18:19:17, 23-03-2024
Оцінка
Коментар: Дуже швидка відпрвка, дякую за маленькі подаруночки. Крем...

Товар додано до кошику

Кількість
Всього:

Товарів у кошику: 0 Товарів у кошику: 1

Ціна товарів:
Всього:
Продовжити покупки Перейти до оформлення